Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-01-19

Młodszy technolog - Strzebielinko, pomorskie

Data dodania: 2022-12-20
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Pracodawca: "LIBRU SEA' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Numer oferty: StPr/22/1615

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 84-250 Strzebielinko 24, powiat: wejherowski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: -udział w nadzorze technologicznym na produkcji,
-wsparcie przy wdrażaniu nowych produktów, zastosowań i technologii,
-wsparcie nad poprawą prezentacji produktów,
-rozwój bazy surowców,
-pomoc w opracowywaniu w zespole receptur nowych produktów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 do 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia: godziny pracy: 06.00-14.00
14.00-22.00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wykształcenie kierunkowe (technologia żywności lub pokrewne), znajomość prawa żywnościowego, procesów technologicznych, mile widziane doświadczenie.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: "LIBRU SEA' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5882435434
REGON: 369437580
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 84-250 Strzebielinko 24, powiat: wejherowski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Adrianna Rudy
Nr telefonu: 797-627-464
E-mail: a.rudy@librusea.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV na e-mail;a.rudy@librusea.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2023-01-12 19:30:16
Komentarze
 
Polityka Prywatności