Numer oferty: StPr/22/5876
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: RACŁAWÓWKA 202A, 36-047 Racławówka, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Realizowanie procesów gospodarki magazynowej,
Przyjmowanie towarów na magazyn,
Kontrola stanów magazynowych,
Wykładanie towarów,
Utrzymywanie porządku i czystości w magazynie,
Wprowadzanie przyjęć i wydań w systemie komputerowym.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 31.01.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 700 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: magazynier
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
Wykształcenie minimum średnie,
Znajomość rynku artykułów spożywczych,
Doświadczenie na podobnym stanowisku,
Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
Odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywane obowiązki,
Dyspozycyjność,
Umiejętność szybkiej reakcji na pojawiające się problemy,
Wysoka kultura osobista,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Oferujemy:
•Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
•Wynagrodzenie: podstawa + atrakcyjny system motywacyjny,
•Możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego,
•Dofinasowanie karty Multisport,
•Program rabatowy,
•Bony/Paczki świąteczne.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: RESZKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5170395833
REGON: 38180233600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: JANA TWARDOWSKIEGO 9, 35-302 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 510007194
E-mail: rekrutacja@reszka.biz.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail