Numer oferty: StPr/22/3506
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Plac doktora Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Planowanie jadłospisów okresowych zgodnie z zasadami dietetyki,
- Ocena jadłospisów pod względem wartości odżywczej, energetycznej, zgodności z normami oraz ocena ekonomiczna,
- Czuwanie nad przygotowywanie posiłków i ocena gotowych potraw, czuwanie nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne, monitorowanie zużycia produktów spożywczych,
- Sporządzanie zestawień diet specjalnych, i zapotrzebowanie żywnościowego w oparciu o jadłospis
- Pełnienie dyżurów popołudniowych i opieka nad wykonawstwem potraw w kuchni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 416,77 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: dietetyk
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - Ukończenie szkoły policealnej i uzyskanie tytułu zawodowego technika technologii żywienia w specjalności dietetyka, lub tytuł zawodowy magistra lub licencjata na kierunku dietetyka,
- Ekspercka wiedza z zakresu żywienia i dietetyki,
- Umiejętność organizacji pracy,
- Dobra organizacja pracy,
- Dokładność w realizacji zadań i odpowiedzialność,
- Komunikatywność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY PSYCHIATRYCZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ IM. DR. STANISŁAWA DERESZA W CHOROSZCZY
NIP: 9661229572
REGON: 05058045800000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Plac doktora Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie Zobacz na mapie
E-mail: szpital@sppchoroszcz.med.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail