Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-12-15

Kierownik ds.kontroli jakości w małym zakładzie produkcyjnym - Buszewo, wielkopolskie

Data dodania: 2022-11-09
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Technologia Żywności

Numer oferty: StPr/22/0818

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - konstruowanie, wdrażanie i nadzór nad realizacją
utrzymania jakości,
- zapewnienie odpowiedniej jakości produkowanych
towarów,
- zapewnienie zgodności z systemem zarządzania
jakością,
- nadzór nad harmonogramem badań i kontroli,
- organizacja i prowadzenie szkoleń jakościowych,
- współpraca z pozostałymi działami firmy oraz podmiotami
zewnętrznymi,
- prowadzenie audytów zewnętrznych i wewnętrznych,
walidacji,
- pobieranie prób do badań mikrobiologicznych i
fizykochemicznych,
- nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym,
- analiza reklamacji i informacji zwrotnych od klientów,
- monitorowanie systemu jakości w firmie oraz
u dostawców,
- przygotowywanie etykiet,
- przygotowywanie kalkulacji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 10.11.2022
Wynagrodzenie brutto: od 6 800 do 9 800 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Inżynier technologii żywności
Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Technologia Żywności
Uprawnienia:
  • znajomość systemu zarządzania jakością
  • znajomość pakietu MS Office
  • rzetelność
  • sumienność
  • doświadczenie minimum 2 lata
  • Umiejętność pracy w zespole

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: - warunek konieczny - wykształcenie wyższe o kierunku Technologia Żywności z minimum 2 letnim doświadczeniem w Dziale Jakości,
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia,
- pierwsza umowa na okres próbny od 3 do 6 miesięcy (możliwość zatrudnienia na czs nieokreslony),

Firma oferujemy:
- stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- preferencyjne warunki ubezpieczenia na życie,
- system czasu pracy jednozmianowy.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
NIP: 6172148186
REGON: 300459077
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dworcowa 47D, 63-200 Golina, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Natalia Bartkowiak
Nr telefonu: 885 580 449
E-mail: praca@zmb.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty:
- CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2022-11-23 19:30:16
Komentarze
 
Polityka Prywatności