Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-12-02

Wędzarz - Buszewo, wielkopolskie

Data dodania: 2022-11-03
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe

Numer oferty: StPr/22/0803

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: BUSZEWO 23, 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- obsługa komór wędzarniczych i atmosów,
- prowadzenie dokumentacji związanej z obróbką
termiczną,
- odpowiedzialność za swoje stanowisko pracy,
- obsługa chłodni szokowego schładzania,
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.11.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wędzarz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania:
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- umiejętność pracy w zespole,
- rzetelność i sumienność,
- mile widziane doświadczenie w branży spożywczej,

Pracodawca oferuje:
- system pracy 3 zmianowy,
- korzystne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę w zgranym zespole,
- pracę w firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
NIP: 6172148186
REGON: 300459077
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Natalia Bartkowiak
Nr telefonu: 885 580 449
E-mail: praca@zmb.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty:
- CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2022-11-07 19:30:18
Komentarze
 
Polityka Prywatności