Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-11-16

Pracownik produkcji żywności - Rybarzowice, śląskie

Data dodania: 2022-11-02
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/22/2158

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Rybarzowice, powiat: bielski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pracownik wykonuje zadania związane z wytwarzaniem i wypiekaniem różnych rodzajów pieczywa/ wyrobów ciastkarskich i ciastek. Obsługuje pod nadzorem maszyny i urządzenia oraz aparaturę kontrolno-pomiarową w produkcji wyrobów piekarskich/ ciastkarskich i ciastek; zajmuje się rozładowywaniem towaru, magazynowaniem, pakowaniem; wykonuje różne prace porządkowe.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Liczba godzin pracy w miesiącu: 168.0
Data rozpoczęcia: 21.11.2022
Wynagrodzenie brutto: od 19,7 do 19,7 PLN
Opis wynagrodzenia: za godzinę. Praca tymczasowa na okres 18 miesięcy, przez 5 dni w tygodniu (także w soboty i niedziele) w zależności od potrzeb, w godzinach 06-14, 14-22, 22-06.
Zawód: pomocnik piekarza
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: brak wymagań odnośnie wykształcenia i doświadczenia; konieczna gotowość do pracy zmianowej, nocnej i w dni wolne.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Nr KRAZ: 19011
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Partyzantów 55, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Pracownik PUP
Nr telefonu: 33 496 5194, 95
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP. Ewentualne rozmowy kwalifikacyjne mogą być przeprowadzone w Urzędzie.

data ostatniej modyfikacji: 2022-11-09 19:30:17
Komentarze
 
Polityka Prywatności