Numer oferty: StPr/22/0760
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: BUSZEWO 23, 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- rozliczanie konfekcji po danym dniu,
- rozliczanie czasu pracy pracowników,
- rozliczanie wydajności i pracochłonności,
- prowadzenie korespondencji mailowej,
- prowadzenie rozmów telefonicznych,
- tworzenie kart nowych klientów,
- drukowanie etykiet w różnych językach,
- przejmowanie obowiązków innych pracowników podczas
ich nieobecności.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 4 200 do 4 640 PLN
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: technik prac biurowych*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- bardzo dobra organizacja czasu pracy
- dyspozycyjność komunikatywność
- sumienność
- rzetelność
- znajomość pakietu MS Office ( Word Excel)
- Umiejętność pracy w zespole
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - wykształcenie minimum średnie,
PRACODAWCA OFERUJE:
- korzystne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę w zgranym zespole,
- pracę w firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach,
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
NIP: 6172148186
REGON: 300459077
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Natalia Bartkowiak
Nr telefonu: 885 580 449
E-mail: praca@zmb.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty:
- kierowanie,
- CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail