Numer oferty: StPr/22/1515
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Zielonka, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań i przystawek z najwyższą starannością, przygotowywanie ciast i deserów do bieżącej oferty a także na zamówienia cateringowe, składanie zamówień zgodnie z zapotrzebowaniem, przyjmowanie dostaw oraz prowadzenie arkusza oceny tych dostaw, dokładne sprawdzenie ilościowe i wartościowe przyjmowanego towaru, właściwe przechowywanie produktów i półproduktów żywnościowych, kontrolowanie terminu przydatności do spożycia, przygotowywanie menu obiadowego, przekąskowego, deserowego oraz cateringowego, dbanie o mienie restauracji, użytkowanie powierzonego sprzętu zgodnie z przeznaczeniem
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 153.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2022
Data zakończenia: 30.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 3 300 PLN
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: miesięczny staż pracy na stanowisku kucharza
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Warszawska 5a, 05-200 Wołomin, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Małgorzata Zdzieborska
Nr telefonu: 227637320
E-mail: m.zdzieborska@pup.wolomin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.