Numer oferty: StPr/22/1907
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wolności 5, 78-111 Ustronie Morskie, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna i gotowanie w kuchni ośrodka wypoczynkowego (wskazane doświadczenie w żywieniu zbiorowym - około 280 osób), kuchnia zimna, przystawki, obsługa talerzowa lub bufet śniadaniowy i kolacyjny, obiady podawane do stołów; odpowiedzialność za personel i organizację pracy kuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produktów w magazynach. Praca zmianowa w godz. 7-20, również w dni wolne.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 16.08.2022
Wynagrodzenie brutto: od 23 PLN
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- umiejętność efektywnej organizacji pracy własnej /samoorganizacja/
- umiejętność gotowania, przygotowywania posiłków /gastronomia, żywienie, kulinaria, kucharzenie, posiłki/
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętność pracy pod presją czasu, umiejętność pracy w zespole; zorganizowanie czynności i miejsca pracy; utrzymanie stanów magazynowych; kierowanie zespołem (3-4 osoby);
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
NIP: 6462070334
REGON: 273303200
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: EDUKACJI 37, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Jankowska
Nr telefonu: 572729997
E-mail: magdalena.jankowska@nat.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail