Numer oferty: 16/6/2022
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: wykonywanie poleceń szefa kuchni.
dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań
właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi.
współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni.
pilnowanie świeżości używanych produktów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.07.2022
Data zakończenia: 30.07.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Książeczka/orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Przemysłowa 100, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Wójcik