Numer oferty: StPr/22/1914
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 39-311 Zdziarzec 169B, powiat: mielecki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obsługa nadziewarki, przygotowywanie farszu pod mielenie mięsa.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.07.2022
Wynagrodzenie brutto: od 30 PLN
Opis wynagrodzenia: Do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: pozostali masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie w branży mięsnej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 1. Ciołek Waldemar "Masarnia" s.c. Emilia Ciołek, Waldemar Ciołek 2. Zakład Przetwórstwa Mięsnego "WALDI" W. Ciołek
NIP: 8721915159
REGON: 831260545
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 39-311 Zdziarzec 169B, powiat: mielecki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Waldemar Ciołek
Nr telefonu: 692430965, 601741707
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane ofertą proszone są o kontakt telefoniczny z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pn.-pt.