Numer oferty: StPr/22/0581
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Sokołowska 79, 36-100 Kolbuszowa Dolna, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Godziny pracy I zm. od 9:00 do 17:00, II zm. od 13:00-21:00
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).
Gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt.
Porcjowanie i wydawanie wyrobów kulinarnych.
Przygotowywanie potraw, deserów i napojów na przyjęcia okolicznościowe.
Po okresie próbnym umowa na czas określony lub nieokreślony.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 22.06.2022
Data zakończenia: 30.09.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 010 do 4 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Osoba lubiąca gotować, posiadająca podstawową wiedzę z zakresu przygotowywania różnego rodzaju potraw.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: GRAŻYNA PUZIO WISIENKA
NIP: 8141120710
REGON: 389457229
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Sokołowska 79, 36-100 Kolbuszowa Dolna, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Grażyna Puzio
Nr telefonu: 691200790
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV należy złożyć w siedzibie firmy
kontakt telefoniczny: 691200790
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon