Numer oferty: StPr/22/2976
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Suchy Las, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: prowadzenie zmiany; przeprowadzenie rozmów kwalifikacyjnych; szkolenia pracowników na stanowiskach; układanie grafików; naliczenie wynagrodzeń; możliwość delegowania do innych placówek gastronomicznych wskazanych przez pracodawcę
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 20.06.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 850 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- dokładność, zaangażowanie, komunikatywność, nastawienie na cel, dobra organizacja pracy własnej, terminowość
- Biegła znajomość MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wymagane doświadczenie - 1 miesiąc w ostatnich 3 miesiącach na ww. stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Czarnieckiego 9, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Jankiewicz
Nr telefonu: 618345640 w. 737
E-mail: a.jankiewicz@poznan.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -