Numer oferty: StPr/22/0534
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Aleja Spacerowa 11, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Prace związane z przygotowaniem potraw, przygotowanie surowców, obróbka mięs, ryb, drobiu, warzyw, nabiału, przygotowywanie surówek, utrzymanie czystość miejsca pracy.
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.06.2022
Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania: Prowizyjny
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Dobra organizacja pracy, znajomość tradycyjnych dań kuchni polskiej, umiejętność pracy zespołowej
- praca w kuchni
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : zaangażowanie i sumienność
[Umiejętność 1] : samodzielność w wykonywaniu swoich obowiązków
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: DOBRY HOTEL spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa
NIP: 5851455878
REGON: 221051940
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Aleja Spacerowa 11, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Michał Soliwoda
Nr telefonu: 512844730
E-mail: msoliwoda@hotelmikolajki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail