Numer oferty: StPr/22/0420
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Główna 104, 05-152 Czosnów, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Rozbiór i porcjowanie mięsa wieprzowego na elementy, pomoc przy produkcji wędlin (rozdrabnianie, mieszanie, nadziewanie, wieszanie na kijach) nakładanie siatek oraz osłonek, obsługa urządzeń masarniczo-wędzarniczych, obsługa systemu myjącego na zakładzie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 13.06.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pozostali masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Min. 2 lata na stanowisku masarza, wędzarza, wędliniarza
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: DATMUSS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7010337101
REGON: 14601705900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dolna 25, 05-092 Łomianki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewa Wróblewska
Nr telefonu: 6960744443
E-mail: ewa.wroblewska@datmuss.eu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail