Numer oferty: StPr/22/0524
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Piwarskiego 26, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie i profesjonalna organizacja pracy zespołu. Aktywny udział w tworzeniu ofert gastronomicznych.Przygotowywanie zamówień dla dostawców zewnętrznych. Kalkulacjaimprez, raportowanie wyników. Dbanie o estetykę miejsca pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.05.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali szefowie kuchni i organizatorzy usług gastronomicznych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA KONTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8133698512
REGON: 36007743000000
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel "Elita" Iwonicz Zdrój ul. Piwarskiego 26
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Piwarskiego 26, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Janusz Zaremba
Nr telefonu: 501-642-587
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon