Numer oferty: StPr/22/0452
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Piwarskiego 26, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Przygotowywanie potraw bufetowych. Aktualizowanie karty dań. Przestrzeganie zasad HACCP, bezpieczeństwa oraz higieny.
Dbanie o odpowiednie przechowywanie żywności oraz sprzęt hotelowy. Współpraca z innymi działami hotelu. Praca w systemie dwuzmianowym (07-15/14-22)
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 25.04.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe w gastronomii na stanowisku kucharza, aktualna książeczka zdrowia.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA KONTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8133698512
REGON: 36007743000000
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel "Elita" Iwonicz Zdrój ul. Piwarskiego 26
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Piwarskiego 26, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Janusz Zaremba
Nr telefonu: 501 64 25 87
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon