Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-06-01

kierownik zapewnienia jakości - Skórcz, pomorskie

Data dodania: 2022-04-16
Pracodawca: kontakt przez OHP

Numer oferty: 44/4/2022

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Skórcz, powiat: starogardzki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: JAKOŚCIOWA OCENA PRZYJMOWANYCH SUROWCÓW I MATERIAŁÓW , KONTROLA PROCESU PRODUKCYJNEGO ZGODNIE ZE SPECYFIKACJĄ PRODUKTU , WSPÓŁPRACA PRZY WDRAŻANIU NOWYCH PRODUKTÓW , DBAŁOŚĆ O STAN HIGIENICZNO-SANITARNY HAL PRODUKCYJNYCH, SKŁADANIE REKLAMACJI U DOSTAWCY , PROWADZENIE DOKUMENTACJI OPERACYJNEJ W ZAKRESIE WYKONYWANYCH BADAŃ , KONTROLA WARUNKÓW MAGAZYNOWANIA SUROWCÓW I OPAKOWAŃ , BLOKOWANIE I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW ORAZ MATERIAŁÓW NIEZGODNYCH Z WYMAGANIAMI
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2022
Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Uprawnienia:
  • znajomość pakietu MS Office . ,masz wiedzę z zakresu kontroli jakości , potrafisz posługiwać się narzędziami kontrolno-pomiarowymi

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • średnie ogólnokształcące
  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: cenimy posiadany certyfikat audytora wewnętrznego HACCP

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez OHP
NIP: 592-19-75-644
REGON: 192531429
Krótki opis działalności gospodarczej: produkcja lodów , pierogów . żywności pakowanej
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Paderewskiego 6, 83-200 Starogard Gdański, powiat: starogardzki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Sylwia Jaworska
Nr telefonu: 585321673
E-mail: mck.starogardgdanski@ohp.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2022-05-25 19:30:17
Komentarze
 
Polityka Prywatności