Numer oferty: StPr/22/0271
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: POWIDZ OSIEDLE 6, 62-430 Powidz, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Terminowe wykonywanie oraz wydawanie posiłków zgodnie z jadłospism, dbałość o jakość i ilość przyrządzanych potraw, pobieranie i wydawanie produktów z magazynu oddziałowego i przykuchennego zgodnie z asygnatą kuchenną i jadłospisem, dbałość o należyty stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchennych, znajomość sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w dyspozycji, przestrzeganie i właściwe stosowanie procedur HACAP, systematyczne pogłębianie wiedzy ogólnej i wojskowej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.05.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Uprawnienia:
- Znajomość i przestrzeganie wymogów HACCP
- Bardzo dobra organizacja pracy, umiejętnośc pracy w zespole, dyspozycyjnośc.
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Rozpoczęcie pracy po zakończeniu procedury rekrutacyjnej oraz uzyskaniu orzeczenia lekarskiego potwierdzającego zdolność do pracy na stanowisku.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 33 BAZA LOTNICTWA TRANSPORTOWEGO W POWIDZU
NIP: 6670004670
REGON: 310188854
Krótki opis działalności gospodarczej: Obrona narodowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: POWIDZ OSIEDLE 6, 62-430 Powidz, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Justyna Gazińska
Nr telefonu: 261 544 128
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV + list motywacyjny przesłany na adres siedziby firmy + oświadczenie dotyczące zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z obowiązującymi przepisami RODO.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, poczta