Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-04-08

Specjalista ds. jakości - technolog - Cmolas, podkarpackie

Data dodania: 2022-03-09
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Pracodawca: Lestello Sp.z.oo
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne, kierunek: technologia żywności lub pokrewny
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/22/0258

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 36-105 Cmolas 475, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Tworzenie dokumentacji technologicznej;
Kontrola jakościowa wyrobów gotowych, procesów produkcyjnych oraz surowców przy przeprowadzaniu prób technologicznych;
Nadzór nad zgodnością wyrobów gotowych i procesów technologicznych;
Projektowanie i koordynowanie wdrożeń nowych wyrobów;
Współpraca w zakresie tworzenia nowych opakowań (znakowania produktów zgodnie z obowiązującym prawem żywnościowym).
Umowa na czas określony poprzedzona
3-miesięcznym okresem próbnym.

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.03.2022
Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia w zależności od umiejętności i doświadczenia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne, kierunek: technologia żywności lub pokrewny
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenia wyższego związanego z technologią żywności lub pokrewnego.
Znajomość zagadnień prawa żywnościowego;
znajomość systemów zarządzania jakością;
dobra znajomość Excela;
umiejętność analizowania i rozwiązywania problemów;
samodzielność, kreatywność i rzetelność,
Mile widziane posiadanie CERTYFIKATU - Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 2200,HACCP,IFS, BRC

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Lestello Sp.z.oo
NIP: 8141532967
REGON: 831201985
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 36-105 Cmolas 475, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Bartyńska
Nr telefonu: 531 832 700
E-mail: kadry@lestello.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV można składać:
osobiście w siedzibie firmy: Cmolas 475, 36-105 Cmolas
mailowo na adres: kadry@lestello.com.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2022-04-08 19:30:27
Komentarze
 
Polityka Prywatności