Numer oferty: StPr/22/0214
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 11-730 Stare Sady 4, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z recepturami i menu kuchni hotelowej;
wykonywanie wszelkich prac pomocniczych w zakresie działalności kuchni;
udział w tworzeniu receptur na potrawy;
współpraca z innymi działami restauracji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2022
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Dobra organizacja pracy, znajomość tradycyjnych dań kuchni polskiej, umiejętność pracy zespołowej
- dobra organizacja pracy
- Sumienność, uczciwość.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: HOTEL ROBERTS PORT ŻEGLUGA PASAŻERSKA MIKOŁAJKI ROBERT ŚLIWIŃSKI
NIP: 8450010445
REGON: 790007059
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 11-730 Stare Sady 4, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Małgorzata Jędrzejczyk
Nr telefonu: 514013731
E-mail: dyrektor@hotel-port.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail