Numer oferty: StPr/22/0393
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: POSZUKUJEMY OSOBY KTÓRA: uwielbia gotować i poszukuje nowych wyzwań w gastronomii, ma doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, wybierze i poprowadzi operacyjnie swój zespół, zna zasady HACCAP, dla której ważne jest poszukiwanie, motywowanie i inspirowanie innych do działania, będzie współodpowiedzialna za tworzenie standardów i organizację pracy zespołu, regularnie sprawdza, analizuje i wyciąga wnioski z raportów i opinii Gości, posiada zdolności analizowania wskaźników finansowych, będzie ambitnie i z zaangażowaniem realizować cele sprzedażowe i jakościowe, która umie radzić sobie z w trudnych sytuacjach, jest dyspozycyjna i otwarta na pracę zmianową, potrafi pracować pod presją czasu, zna język polski w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację. System czasu pracy: równoważony.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 14.02.2022
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
NIP: 8391021506
REGON: 770798533
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Leszczyńskiego 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Doradca klienta
Nr telefonu: 59 846 09 69
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV