Numer oferty: 10/1/2022
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Skórcz, powiat: starogardzki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
tworzenie i aktualizowanie bazy danych w oparciu o znajomość prawa żywnościowego (m.in. Rozporządzenie 1169/2011, Rozporządzenie 1333/2008), zasad etykietowania i bezpieczeństwa żywności (Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia),
weryfikacja etykiet i opakowań produktów żywnościowych zgodnie z wymaganiami obowiązującej legislacji PL i UE,
opracowywanie treści etykiet dla nowych produktów, weryfikacja dokumentów produktowych oraz opakowaniowych,
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 24.01.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: specjalista do spraw sprzedaży
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Uprawnienia:
- wykazuje się praktyczną znajomością prawa żywnościowego (m.in. Rozporządzenie 1169/2011, Rozporządzenie 1333/2008), zasad etykietowania i bezpieczeństwa żywności (Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia)
- biegle posługuje się programami pakietu MS Office, wykazuje się dobrą organizacją pracy, dokładnością i dbałością o szczegóły, posiada aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (lub jest gotowa do ich wykonania).
Szczegóły dotyczące uprawnień::
- wykazuje się praktyczną znajomością prawa żywnościowego (m.in. Rozporządzenie 1169/2011, Rozporządzenie 1333/2008), zasad etykietowania i bezpieczeństwa żywności (Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: monitorowanie zmian w prawie żywnościowym, dostosowywanie opisów, składów ect. funkcjonujących na opakowaniach do wymogów prawa,
zlecanie badań w laboratoriach zewnętrznych zgodnie z ustalonym haromonogramem i wymaganiami odbiorców,
tłumaczenie dokumentacji na język angielski,
współpraca z klientami wewnętrznymi i zewnętrznymi w zakresie specyfikacji produktów i ich znakowania.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez OHP
NIP: 592-19-75-644
REGON: 192531429
Krótki opis działalności gospodarczej: produkcja lodów , pierogów . żywności pakowanej
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Paderewskiego 6, 83-200 Starogard Gdański, powiat: starogardzki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Sylwia Jaworska
Nr telefonu: 585321673
E-mail: mck.starogardgdanski@ohp.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail