Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2012-08-15

Rzeźnik

Region: wielkopolskie

Zakres obowiązków: Przetwórstwo mięsne, wyrób wędlin w niedużym rzemieślniczym zakładzie produkcyjnym w Poznaniu. Praca w godzinach 6.00-14.00; Inne wymagania: Wykształcenie w kierunku rzeźnik, min. 1 rok doswiadczenia w produkcji wędlin, zręczne ręce, dobre zdrowie; Typ wykształcenia: inne

OFERTA
Rodzaj umowy: PRACA CZASOWA + PEŁNY WYMIAR GODZIN
Wynagr. minimalne: 2,200.00
System wynagradzania: miesięczny
Rozlicz. podatku: brutto
Liczba godzin w tygodniu: 40

WYMAGANIA
Wykształcenie: Wykształcenie zawodowe / praktyki zawodowe
Doświadczenie: do 1 roku

Termin składania podań: 15/08/2012
Data rozpoczęcia pracy: 17/07/2012
Liczba stanowisk: 1
Krajowy nr ref.: 30260@StPr/12/0386

KONTAKT
Firma: Delikatesy mięsne "prosiaczek"
Adres: 28 czerwca 1956 122, 61526 Poznań
Telefon: 605 594 939
E-mail: kadry@prosiaczek.com
Faks: 61 833 19 94
Zgłoszenia: Kontakt bezpośrednio do Pracodawcy (patrz dane Pracodawcy); Wymagane dokumenty: CV + świadectwa pracy; Jezyk aplikacji: polski
Dodatkowe informacje: Olszewska Halina


źródło: EURES

data ostatniej modyfikacji: 2012-08-06 13:21:30
Komentarze
 
Polityka Prywatności