Numer oferty: : 27993559
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Do naszego zespołuj poszukujemy osoby chcącej pracować jako zastępca szefa kuchni w zimnym barze. Praca w wesołym i kompetentnym zespole.
Jako zastępca szefa kuchni zapewnisz naszym gościom smaczne śniadania, lunche i dania á la carte. Usługa realizowana jest w godzinach dziennych, wieczorowych oraz w co drugi weekend.
Będziesz odpowiedzialny za lunche, kolacje i wraz z szefem kuchni i kierownikiem kuchni będziesz odpowiedzialny za personel, planowanie, zakupy i codzienną działalność.
Razem z szefem kuchni i kierownikiem kuchni będziesz pracować nad usprawnieniem i rozwojem kuchni, inspirować i motywować personel oraz brać udział w opracowywaniu nowych menu.
Pasjonujesz się smakami i gotowaniem? Może więc jesteś nowym nabytkiem Hooks Herrgård!
Poszukujemy osoby, która posiada:
- Odpowiednie wykształcenie i wcześniejsze doświadczenie na stanowisku zastępcy menedżera lub na podobnym stanowisku
- Doświadczenie w kuchni domowej i á la carte
- Jest zaangażowana i zdeterminowana
- Dobre umiejętności współpracy i przywództwa
- Wcześniejsze doświadczenie w zaopatrzeniu
- Doświadczenie w systemie HACCP,
- Samoorganizację
- Prawo jazdy i dostęp do samochodu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 16.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 2 445 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- średnie branżowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Poszukujemy osoby, która posiada:
- dobrą znajomość języka angielskiego lub szwedzkiego
- Odpowiednie wykształcenie i wcześniejsze doświadczenie na stanowisku zastępcy szefa kuchni lub na podobnym stanowisku
- Doświadczenie w kuchni domowej i á la carte
- Jest zaangażowan i zdeterminowan
- Dobre umiejętności współpracy i przywództwa
- Wcześniejsze doświadczenie w zaopatrzeniu
- Doświadczenie w systemie HACCP
- Prawo jazdy i dostęp do samochodu
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Hooks Herrgård
Krótki opis działalności gospodarczej: Dworek, który odbija się w wodach jeziora Hookasjön, przypomina, że Hooks Herrgård przez wieki był eleganckim domem. Dziś Hooks Herrgård jest miejscem konferencji, gry w golfa i wypoczynku, które kontynuuje elegancki styl historycznej przeszłości. 103 pokoje, 1300 m2 spa, 2 restauracje, 12 sal konferencyjnych i 8 pokoi dla mniejszych grup. Największa sala konferencyjna może pomieścić 300 osób, 2 pola golfowe.
Strona internetowa: www.hooksherrgard.se
Krótki film: https://fb.watch/cVNOjm7cRt/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: CV + list motywacyjny w j. angielskim na adres pracodawcy: jobb@hooksherrgard.se oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Hooks Herrgard - Kallskanken" Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV + list motywacyjny w j. angielskim na adres pracodawcy: jobb@hooksherrgard.se oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Hooks Herrgard - Kallskanken"
Sposób przekazania dokumentów: CV + list motywacyjny w j. angielskim na adres pracodawcy: jobb@hooksherrgard.se oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Hooks Herrgard - Kallskanken"