Data dodania: 05.06.2023
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Oranmore Lodge Hotel Ltd.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Numer oferty: : 2285317
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: H91 NN76 Oranmore, hrabstwo Galway, Irlandia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pomoc w wydawaniu, przygotowywaniu i produkcji wszystkich produktów spożywczych w kuchni.
Praca zgodnie z wymaganym standardem usług we wszystkich obszarach kuchni zgodnie z polityką firmy.
Ocena ilości i jakości produktów do przygotowania żywności zgodnie z wymaganym standardem, dbanie o to, by żywność była przygotowywana na czas i spełniała wysokie standardy jakości wymagane przez firmę.
Szkolenie i rozwój kadry.
Odpowiedzialność za odpowiednią jakość wydawanych posiłków.
Kontrola kosztów, dbanie o, właściwe przechowywanie towarów i ścisła kontrola wydawanych porcji.
Dbanie o prawidłowe działanie wszystkich urządzeń kuchennych i natychmiastowe zgłaszanie wszelkich usterek.
Przestrzeganie firmowej polityki HACCP; dokładne wypełnianie dziennych zapisów oraz podjęcie działań korygujących w razie potrzeby.
Odpowiedzialność za przestrzeganie odpowiednich standardów jakości i higieny przez wszystkich pracowników kuchni.
Dbanie o odpowiednie oznakowanie zapasów i właściwy system rotacji produktów.
Monitorowanie i kontrola czystości.
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 39.0
Data rozpoczęcia: 03.07.2023
Wynagrodzenie brutto: od 30 000 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką roczną
Zawód: pozostali szefowie kuchni i organizatorzy usług gastronomicznych
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Znajomość HACCP, zaawansowane umiejętności organizacyjne, umiejętności zarządzania personelem, wysokie umiejętności pracy w zespole
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Oranmore Lodge Hotel Ltd.
Krótki opis działalności gospodarczej: Oranmore Lodge Hotel to czterogwiazdkowy, rodzinny hotel, który zyskał reputację „domu z dala od domu”, położony w Oranmore, popularnej wiosce tętniącej życiem i charakterem. Położony 7 km od miasta Galway.
Adres www: https://www.oranmorelodge.ie/
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: e-mail, w tytule emaila proszę wpisać - Zastępca szefa kuchni - Sous Chef - Irlandia