Numer oferty: : 27256505
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Czy jesteś jedną z naszych nowych gwiazd!
Poszukujemy kucharzy do naszej kuchni: pasjonatów i profesjonalistów, którzy mają mają doświadczenie w obsłudze gości, których pasję jest gotowanie i przygotowywanie jedzenia.
Jesteś odporny na stres, dobrze współpracujesz ze swoimi współpracownikami i dążysz do rozwoju i utrzymania jakości obsługi każdego gościa. Masz radosne usposobienie i często się śmiejesz, jesteś oddany i autentycznie zainteresowany gotowaniem.
Naszą filozofią jest praca z żywnością przygotowywaną od podstaw, która jest dostosowywana sezonowo i produkowana lokalnie. Oferujemy energiczne i pełne wrażeń miejsce pracy. Praca odbywa się w ciągu dnia oraz wieczorami i w weekendy.
Wspaniale jeśli ukończyłeś edukację kucharską i masz co najmniej trzyletnie doświadczenie. Mile widziane udokumentowane doświadczenie w restauracji à la carte. Ważne są dla nas cechy osobiste.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2023
Data zakończenia: 31.08.2023
Wynagrodzenie brutto: od 14,4 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane udokumentowane doświadczenie w restauracji à la carte.
Wykształcenie zawodowe i 3 letnie doświadczenie wymagane.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Smögens Hafvsbad
Krótki opis działalności gospodarczej: Smögens Hafvsbad to czterogwiazdkowy hotel położony na wyspie Smögen w Bohuslän na zachodnim wybrzeżu Szwecji. 1 godzina i 40 minut od Göteborga. Hotel posiada 76 pokoi i 8 sal konferencyjnych rozmieszczonych w dwóch budynkach hotelowych. Oferujemy szeroką gamę zabiegów SPA, basen, jacuzzi, saunę oraz duże zaplecze konferencyjne oraz restaurację à la carte specjalizującą się w morskich przysmakach.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: CV w j. angielskim na adres pracodawcy: andreas.bernalt@smogenshafvsbad.se oraz do wiadomości doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Kucharz Smogens Hafvsbad" Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV w j. angielskim na adres pracodawcy: andreas.bernalt@smogenshafvsbad.se oraz do wiadomości doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Kucharz Smogens Hafvsbad"
Sposób przekazania dokumentów: CV w j. angielskim na adres pracodawcy: andreas.bernalt@smogenshafvsbad.se oraz do wiadomości doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Kucharz Smogens Hafvsbad"