Numer oferty: : 27288837
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Potrzebujemy wzmocnić naszą kuchnię na sezon letni doświadczonymi kucharzami, którzy kochają swoją pracę. Będziesz ściśle współpracować z naszymi doświadczonymi szefami kuchni.
Główne obowiązki:
Gotowanie od podstaw z urozmaiconego menu. U nas koncentrujemy się na lokalnych składnikach w zależności od pory roku. Będziesz uczestniczyć w planowaniu menu, a my czekamy na Twoje kreatywne propozycje i inicjatywy.
Kuchnia czynna codziennie od 11:30 do 21:00.W porze lunchu serwujemy „specjalność dnia”, dania bistro, a wieczorem kolację a la carte i 3 dania.
Kwalifikacje i właściwości:
Poszukujemy wyszkolonych kucharzy z pewnym doświadczeniem. Oczekujemy od Ciebie elastyczności i bezpretensjonalności, dobrego planowania i umiejętności współpracy z innymi szefami kuchni, a jednocześnie zdolności do samodzielnej pracy. Oczywiście konieczna jest komunikatywna znajomość języka angielskiego.
Poszukujemy pracownika na pełen etat na sezon od 1 czerwca do 31 sierpnia lub od 1 lipca do 31 września w zależności od tego co Ci odpowiada.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2023
Data zakończenia: 31.08.2023
Wynagrodzenie brutto: od 13,5 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Kwalifikacje i właściwości:
Poszukujemy wyszkolonych kucharzy z pewnym doświadczeniem. Oczekujemy od Ciebie elastyczności i bezpretensjonalności, dobrego planowania i umiejętności współpracy z innymi szefami kuchni, a jednocześnie zdolności do samodzielnej pracy.
Oczywiście konieczna jest komunikatywna znajomość języka angielskiego
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Kullagården's Wärdshus
Krótki opis działalności gospodarczej: Kullagården's Wärdshus znajduje się w środku pięknego rezerwatu przyrody Kullaberg, na polu golfowym Mölle na półwyspie Kulla, pomiędzy dwoma morzami. Kullagården's Wärdshus to zabytkowy i przytulny obiekt hotelowo-konferencyjny z 16 pokojami hotelowymi z 29 łóżkami, restauracją gastronomiczną, bistro i kawiarnią, kioskiem golfowym. Karczmę prowadzą od czterech lat Malina i Pettera oraz dwóch doświadczonych kucharzy, którzy są stałymi pracownikami przez cały rok. Oprócz stałych pracowników, wiele osób pracuje dodatkowo zarówno przy sprzątaniu, jak i obsłudze w weekendy iw sezonie.
Jesteśmy silnym i szczęśliwym zespołem, jesteśmy skupieni na wysokiej jakości obsłudze i na gościach. Naszą ambicją jest tworzenie dobrego samopoczucia, harmonii i wrażeń dla naszych gości przez cały rok.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: CV w j. angielskim na adres pracodawcy petter@kullagardenswardshus.se oraz do wiadomości doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Kucharz Kullagardens" Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV w j. angielskim na adres pracodawcy petter@kullagardenswardshus.se oraz do wiadomości doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Kucharz Kullagardens"
Sposób przekazania dokumentów: CV w j. angielskim na adres pracodawcy petter@kullagardenswardshus.se oraz do wiadomości doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "Kucharz Kullagardens"