Numer oferty: : 27225870
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Szukamy kucharzy z doświadczeniem: sous chefs, grill chefs, sushi chefs, station chefs, kucharze przygotowujący śniadania i pizzermeni.
Mamy cztery restauracje:
• Restauracja Tylöhus to klasyczne szwedzkie menu à la carte z wpływami kuchni francuskiej na sposób Tylösand.
• Bettans Bar to sushi, owoce morza i azjatycka fuzja, gdzie tworzymy nowe ekscytujące doznania smakowe z kuchnią azjatycką i owocami morza.
• Leif's Bar & Grill oferuje wysokiej klasy dania z grilla z wpływami śródziemnomorskimi, a także pieczone w kamiennym piecu pizze w rustykalnym i relaksującym otoczeniu.
• Titus Tapas to nasza wersja największychprzebojów kuchni hiszpańskiej, pełna inspiracji i smaków z całego świata.
Szukamy kucharzy z udokumentowanym doświadczeniem,świadomych jakości i potrafiących wykonywać prace na najwyższym poziomie.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2023
Data zakończenia: 30.09.2023
Wynagrodzenie brutto: od 140,69 SEK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane udokumentowane doświadczenie zawodowe i dobra znajomość języka angielskiego.
Mile widziane doświadczenie z wielokulturowej kuchni, najlepiej w środowisku międzynarodowym.
Umiejętność radzenia sobie w stresujących sytuacjach, elastyczność i pasja gotowania.
Szukamy osób ambitnych, dokładnych, pozytywnie nastawionych i potrafiących współpracować w grupie.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Hotel Tylösand
Krótki opis działalności gospodarczej: Latem 1995 roku Per Gessle i Björn Nordstrand zostali właścicielami Hotelu Tylösand – niespodziewana konstelacja między biznesmenem a międzynarodową gwiazdą muzyki pop, która właśnie zakończyła swoją drugą światową trasę koncertową z Roxette.
Wspólnym wątkiem między nimi były ich korzenie w Halmstad oraz miłość do historii i przyszłości Hotelu Tylösand. Nowi właściciele natychmiast zaczęli odciskać swoje piętno na ciągłym napływie innowacji, które nadały bardzo osobisty wizerunek jednemu z nielicznych pozostałych prywatnych hoteli w Szwecji.
Oznacza to, że Hotel Tylösand, oprócz konsekwentnego dążenia do stworzenia nowoczesnego środowiska hotelowego z 230 pokojami, jest także największą w Szwecji galerią sztuki, w której na 23 000 mkw. wystawiają się najciekawsi fotografowie świata. A poza tym to także obiekt konferencyjny z 32 salami konferencyjnymi i wydarzeniami przez cały rok.
A dzięki czterem innowacyjnym i najwyższej klasy koncepcjom restauracji, wielokrotnie nagradzanemu spa, tętniącemu życiem klubowi nocnemu i w pełni zarezerwowanej scenie z muzyką na żywo, nie będzie przesadą stwierdzenie, że Hotel Tylösand oferuje wrażenia, które znajdziesz tylko tutaj.
Wszystko to na rozległej plaży Tylösand na obrzeżach. I uśmiech – przez cały rok.
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Adres: CV i list motywacyjny w j. angielskim proszę przesłać na adres dpradcy EURES jeanette.mauritzon@arbetsformedlingen.se oraz do wiadomości a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "chefs Tylosand" Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV i list motywacyjny w j. angielskim proszę przesłać na adres dpradcy EURES jeanette.mauritzon@arbetsformedlingen.se oraz do wiadomości a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "chefs Tylosand"
Sposób przekazania dokumentów: CV i list motywacyjny w j. angielskim proszę przesłać na adres dpradcy EURES jeanette.mauritzon@arbetsformedlingen.se oraz do wiadomości a.dolistowska@up.gov.pl z dopiskiem "chefs Tylosand"