Numer oferty: : 26993161
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Gästgivaregården otwiera się na sezon w Wielkanoc 2023 i szukamy kucharza, który będzie przygotowywał jedzenie dla naszych gości!
Jesteś szefem kuchni z kilkuletnim stażem i szkoleniem a'la carte. Potrafisz pracować samodzielnie, masz pomysły i jesteś kreatywny. Uwielbiasz tworzyć dania ze składników, które kupujemy lokalnie. Masz ekonomiczne nastawienie z myślą o zmniejszeniu ilości odpadów, radzisz sobie z alergenami.
Potrafisz pracować zespołowo w okresowo stresujących warunkach, jak również w spokojniejsze dni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30.0
Data rozpoczęcia: 07.04.2023
Data zakończenia: 30.06.2023
Wynagrodzenie brutto: od 15 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Znajomość języków:
- szwedzki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Inne wymagania: Znajomość języka angielskiego jest wymagana oraz mile widziana znajomość języka szwedzkiego.
Kilkuletnie doświadczenie w zawodzie i szkoleniem a'la carte.
Umiejętność samodzielnej pracy, inicjatywa, kreatywność.
Podejście eko i szacunek do produktów lokalnych.
Znajomość alergenów.
Umiejętność pracy zespołowej w okresowo stresujących warunkach.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD
Krótki opis działalności gospodarczej: Skivarp's Gästgivaregård pochodzi z lat 80. XVII wieku. Dysponujemy salami restauracyjnymi a la carte oraz salami bankietowymi na przyjęcia i wesela. Mamy piwnicę z winami, w której organizujemy degustacje wina dla grup i przyjęć, mamy ogród z miejscami do siedzenia na zewnątrz w miesiącach letnich. Gästgivaregården dysponuje 16 pokojami hotelowymi. Znajdujemy się na południu Szwecji, w Skanii, około 45 km od Malmö. Skivarp to mała wioska, ale latem jest tam mnóstwo turystów. Do morza jest tylko 2-3 km, a na rowerze po krótkiej przejażdżce będziesz pływać w oceanie. Autobusy i pociągi kursują do Malmö, Kopenhagi i Ystad.
W okresie letnim pracuje tu około 12 osób w różnych godzinach w ciągu dnia.
https://www.skivarp.com/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: CV w języku angielskim na adres pracodawcy johan@skivarp.com z dopisem "Application chef 2023" oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV w języku angielskim na adres pracodawcy johan@skivarp.com z dopisem "Application chef 2023" oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl
Sposób przekazania dokumentów: CV w języku angielskim na adres pracodawcy johan@skivarp.com z dopisem "Application chef 2023" oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl