Data dodania: 08.03.2022
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Jegtvolden Fjordhotell
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kelner
Znajomość języków: angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: : 1923880
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Serwowanie śniadań, dań a’la carte oraz obsługa bankietów w hotelowej restauracji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2022
Data zakończenia: 31.12.2022
Wynagrodzenie brutto: od 200 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kelner*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kelner
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- bardzo wysoka kultura osobista
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie w pracy jako kelner w międzynarodowych restauracjach hotelowych, preferowane w restauracjach nordyckich.
Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Jegtvolden Fjordhotell
Krótki opis działalności gospodarczej: Branża hotelarsko-gastronomiczna
Adres www: www.jegtvolden.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Petter Vesteraas +4792627499
e-mail: mail@jegtvolden.no
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV z opisem doświadczenia
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kelner