Numer oferty: : 11242147
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań wg przepisów w restauracji a’la carte, przestrzeganie higieny w miejscu pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30.0
Data rozpoczęcia: 25.02.2022
Data zakończenia: 24.02.2023
Wynagrodzenie brutto: od 13 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
Pozostałe wymagania
Znajomość języków:
- fiński, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Inne wymagania: Wymagane w pracy w zawodzie – 2 -5 lata (bez wykształcenia gastronomicznego) lub 1 rok + wykształcenie gastronomiczne . Mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii w państwach skandynawskich. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie. Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej. Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Bolt Works Oy
Krótki opis działalności gospodarczej: Fińska agencja pracy tymczasowej prowadząca działalność w 22 biurach w Finlandii, zajmuje się rekrutacją pracowników głównie w branży hotelarsko-gastronomicznej.
Adres www: www.bolt.works
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV z opisem doświadczenia, list motywacyjny z opisem motywacji do wyjazdu, umiejętności kulinarnych, itp., referencje zawodowe – mile widziane.
Dodatkowo można podać kontakt do osoby, która potwierdzi referencje osobiste kandydata, np. była osoba przełożona, nauczyciel, itp.
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Finlandia – Kucharz - a'la carte