Numer oferty: StPr/24/1292
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: ALEJA KRAŚNICKA 100, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem;
- obróbka warzyw;
- obróbka mięs, ryb i drobiu;
- utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w jego obrębie;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Data zakończenia: 31.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 570 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: przygotowywanie potraw, udokumentowane doświadczenie; min. 3 lata;
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. STEFANA KARDYNAŁA WYSZYŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W LUBLINIE
NIP: 7122409395
REGON: 431018940
Krótki opis działalności gospodarczej: WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ALEJA KRAŚNICKA 100, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Edyta Jóźwiak
Nr telefonu: 081 537-43-55
E-mail: szpital@szpital.lublin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście