Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-06-17

Kucharz (o) - Tarnów, małopolskie

Data dodania: 2024-05-15
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Pracodawca: Daniel Łabuz P.H.U. FRYC - BUD, BISTRO - MOŚCICE
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Numer oferty: StPr/24/1706

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Ks.Indyka 8, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: samodzielny kucharz
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLN
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, 2 lata doświadczenia na stanowisku (oprócz praktyki szkolnej), dyspozycyjność. Praca w Tarnowie - Mościcach od pon. - nd. w godz. 7.00-15.00 lub 9:00- 17:00. Praca na umowę zlecenie przez 3 miesiące, potem umowa o pracę. Wynagrodzenie 27,70 zł/h brutto. Kontakt: Daniel Łabuz P.H.U. FRYC - BUD, BISTRO - MOŚCICE, ul. Ks. Indyka 8, wcześniejszy kontakt telefoniczny: 609 704 641.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Daniel Łabuz P.H.U. FRYC - BUD, BISTRO - MOŚCICE
NIP: 8732898192
REGON: 121104740
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Ks.Indyka 8, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Rojek-Heryszak
Nr telefonu: 609 704 647
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: wcześniejszy kontakt telefoniczny

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-31 19:30:16
Komentarze
 
Polityka Prywatności