Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-16

Kucharz - Bartoszyce, warmińsko-mazurskie

Data dodania: 2024-04-17
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bartoszycach
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Numer oferty: StPr/24/0413

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Bartoszyce, powiat: bartoszycki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i dietami mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Bartoszyach. Utrzymywanie w należytej czystości i porządku stanowiska pracy oraz całej kuchni domu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Data zakończenia: 31.01.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: czas pracy: od 6:00 do 14:00; od 10:00 do 18:00
miejsce wykonywania pracy: ul. Bohaterów Monte Cassino 4, Bartoszyce
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Wymagania pożądane

Uprawnienia:
  • książeczka sanepidowa
  • Doświadczenie w branży gastronomicznej

Pozostałe wymagania

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Grota Roweckiego 1, 11-200 Bartoszyce, powiat: bartoszycki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Biedulska
Nr telefonu: 896747503
E-mail: olbapos3@praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: wniosek w ramach prac intwerwencyjnych - Art. 51 ust. 1
EFS+ -065

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-01 23:15:19
Komentarze
 
Polityka Prywatności