Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-16

Pomoc kuchenna (żoliborz) k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2024-04-16
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: NAPRZÓD CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/04464

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Krasinskiego 54/56, 01-755 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna warzyw owoców mycie i dezynfekcja wózków i sprzętu utrzymanie porządku na kuchni pomoc w porcjowaniu produktów
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 168.0
Data rozpoczęcia: 16.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Pierwszy miesiąc jest miesiącem próbnym, wtedy zatrudniamy na umowę zlecenie, następnie przekształcamy w umowę o pracę
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
  • polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: podstawowe lub techniczne/ zawodowe;
- doświadczenie zawodowe: 6 miesięcy;
- mile widziana Książeczka Sanepidowska
- znajomośc języka polskiego na poziomie B2;

Zakres obowiązków:
- obróbka wstępna warzyw owoców mycie i dezynfekcja wózków i sprzętu utrzymanie porządku na kuchni pomoc w porcjowaniu produktów;

[Zgłoszenia: julia.karkowska@rekeep.pl oraz TEL: 693467879]

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: NAPRZÓD CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6772398589
REGON: 363712430
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Traktorowa 126/301, 91-204 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 693467879
E-mail: julia.karkowska@rekeep.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-04-29 23:15:22
Komentarze
 
Polityka Prywatności