Numer oferty: StPr/24/0333
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Główna 201, 43-430 Skoczów, powiat: cieszyński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, gotowanie, przygotowywanie sałatek, kreatywność w tworzeniu dań, pasja gotowania mile widziana
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 04.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 30 PLN
Opis wynagrodzenia: praca od 12:00 do 22:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- umiejętność przygotowywania posiłków (gotowanie)
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Pasja gotowania mile widziana
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Restauracja Kasztanka Dariusz Nowok
NIP: 6342941022
REGON: 381881181
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Główna 201, 43-430 Skoczów, powiat: cieszyński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Szalbot
Nr telefonu: 506 036 972
E-mail: restauracjakasztanka@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail