Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca

Praca za granicą

źródło: CBOP (urzędy pracy, agencje)

Archiwum
2009-06-01
Firma Doradztwa Personalnego OPEN MIND poszukuje kucharzy i kelnerek chętnych do pracy w restauracjach na angielskiej wyspie Jersey. Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie, zapewniamy zakwaterowanie i wyżywienie.
2009-04-30
Work Service International Sp. z o. o. jest spółką grupy kapitałowej Work Service S.A. działającą w branży Outsourcingu Personalnego na terenie krajów UE.
2009-04-27
W związku ze zbliżającym się sezonem letnim jest okazja ubiegania się o pracę w Grecji. Wyżywienie i zakwaterowanie bezpłatne sprawdź!
2009-05-10
Praca na stanowisku kucharza / szefa kuchni (chef / head chef) w domach opieki dla osób starszych i niepełnosprawnych na terenie Wielkiej Brytanii (Kent, Camberley i inne); minimum 37.5 - 40 godzin pracy tygodniowo. Odpowiedzialność za zamówienie produktów i przygotowanie posiłków (bufetu).
2009-04-10
Praca w brytyjskiej restauracji-pubie na obrzeżach Londynu. Tanie zakwaterowanie, brak dojazdów do pracy, 50% zniżki na wyżywienie w restauracji. Praca od zaraz!
2009-04-10
Bar duties as required by employer.
2009-04-05
Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko: Chef the Partie z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego. Osoby, która jest zorientowana w swoim fachu, lubi gotować, a sztuka przyrządzania posiłków sprawia mu dużo przyjemności.Hotel w miejscowości Tetbury Wielka Brytania okolice Gloucester. Pracodawca oferuje wysokie wynagrodzenie od 14.000- 17.000 GBP, przytulne zakwaterowanie i wyżywienie. Dodatkowo 24 dni urlopu wypoczynkowego + 2 dni wolne w tygodniu.
2009-04-05
Praca w brytyjskiej restauracji-pubie na obrzeżach Londynu. Tanie zakwaterowanie, brak dojazdów do pracy, 50% zniżki na wyżywienie w restauracji.
2009-03-21
Praca w miejscowościach nadmorskich w znanych restauracjach (m.in. Pizza Hut, Papa Johns, Finnigan's, Sun & Moon). Tanie zakwaterowanie, dofinansowane wyżywienie, brak dojazdów do pracy. Nie wymagamy doświadczenia! Możliwość wspólnego wyjazdu ze znajomymi.
2008-12-23
Praca na stanowisku kucharza / szefa kuchni (chef / head chef) w domach opieki dla osób starszych i niepełnosprawnych na terenie Wielkiej Brytanii (Kent, Camberley i inne); minimum 37.5 - 40 godzin pracy tygodniowo. Odpowiedzialność za zamówienie produktów i przygotowanie posiłków (bufetu).
2009-02-20
Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko: Chef the Partie z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego. Osoby, która jest zorientowana w swoim fachu, lubi gotować, a sztuka przyrządzania posiłków sprawia mu dużo przyjemności.Hotel w miejscowości Tetbury Wielka Brytania okolice Gloucester. Pracodawca oferuje wysokie wynagrodzenie od 14.000- 17.000 GBP, przytulne zakwaterowanie i wyżywienie. Dodatkowo 24 dni urlopu wypoczynkowego + 2 dni wolne w tygodniu.
2009-03-01
Praca w brytyjskiej restauracji-pubie na obrzeżach Londynu. Tanie zakwaterowanie, brak dojazdów do pracy, 50% zniżki na wyżywienie w restauracji. Praca od zaraz!
2009-01-30
Przedstawiciele najpopularniejszego wg. opinii Uczestników Programu Work and Travel USA parku rozrywki ponownie w Polsce! Rekrutacja z przedstawicielami BUSCH GARDENS odbędzie się 30.01.2009 w Centrali BTC w Warszawie.
2009-02-10
Full Time Cook required at Clarence House, Lincolnshire. Clarence House is a residential home providing for 21 clients with learning disabilities. (8 of which are semi-independent living)The sucessful applicant will provide traditionally home cooked.
2009-01-30
Full Time Cook required at Clarence House, Lincolnshire. Clarence House is a residential home providing for 21 clients with learning disabilities. (8 of which are semi-independent living)The sucessful applicant will provide traditionally home cooked.
2009-03-20
praca ośrodkach wypoczynkowych, możliwość wyjazdu z grupą znajomych. Spotkanie rekrutacyjne: kwiecień - maj 2009r !!
2009-02-10
Praca w brytyjskiej restauracji-pubie na obrzeżach Londynu. Tanie zakwaterowanie, brak dojazdów do pracy, 50% zniżki na wyżywienie w restauracji. Praca od zaraz.
2009-02-10
Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko: Chef the Partie z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego. Osoby, która jest zorientowana w swoim fachu, lubi gotować, a sztuka przyrządzania posiłków sprawia mu dużo przyjemności.Hotel w miejscowości Tetbury Wielka Brytania okolice Gloucester. Pracodawca oferuje wysokie wynagrodzenie od 14.000- 17.000 GBP, przytulne zakwaterowanie i wyżywienie. Dodatkowo 24 dni urlopu wypoczynkowego + 2 dni wolne w tygodniu.
2009-01-20
Praca whttps://studentnews.pl/panel_administracyjny.php?skrypt=21 miejscowościach nadmorskich w znanych restauracjach (m.in. Pizza Hut, Papa Johns, Finnigan's, Sun & Moon). Tanie zakwaterowanie, dofinansowane wyżywienie, brak dojazdów do pracy. Nie wymagamy doświadczenia! Możliwość wspólnego wyjazdu ze znajomymi.
2009-02-14
Whiting and Hammond LTD are an award winning group currently with 5 pubs. We are looking for a motivated and ambitious chef de partie to strengthen our team of chefs at our latest pub in Eastbourne. We use fresh produce and everything is made in hous. rewarded with a great salary and benefits. As a Chef de Partie you will assist Head chef in maintaining good gross profits as well as ordering, stock control and high standards of cleanliness. We will supply your chef whites and you will also eat and drink when on duty.
2008-12-01
Praca w nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych w Wielkiej Brytanii na stanowiskach: pokojówka, kelnerka, barman, asystent w sklepie, ratownik, kucharz. Możesz wyjechać razem z grupą znajomych.
2008-12-01
Praca w nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych na stanowiskach: pokojówka, kelnerka, barman, asystent w sklepie, kucharz.Idealna oferta dla studentów oraz wszystkich, którzy chcieliby dorobić pracując w okresie świątecznym.
2008-12-30
Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko: Chef the Partie z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego. Osoby, która jest zorientowana w swoim fachu, lubi gotować, a sztuka przyrządzania posiłków sprawia mu dużo przyjemności.Hotel w miejscowości Tetbury Wielka Brytania okolice Gloucester. Pracodawca oferuje wysokie wynagrodzenie od 14.000- 17.000 GBP, przytulne zakwaterowanie i wyżywienie. Dodatkowo 24 dni urlopu wypoczynkowego + 2 dni wolne w tygodniu.
2008-12-30
Praca w brytyjskiej restauracji-pubie na obrzeżach Londynu. Tanie zakwaterowanie, brak dojazdów do pracy, 50% zniżki na wyżywienie w restauracji. Praca od zaraz!
2008-12-30
Praca w nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych na stanowiskach: pokojówka, kelnerka, barman, asystent w sklepie, kucharz.Idealna oferta dla studentów oraz wszystkich, którzy chcieliby dorobić pracując w okresie świątecznym.
2008-12-30
Praca w nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych na stanowiskach: pokojówka, kelnerka, barman, asystent w sklepie, kucharz.Idealna oferta dla studentów oraz wszystkich, którzy chcieliby dorobić pracując w okresie świątecznym.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem rocznym.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem rocznym.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem na rok.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem na rok.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem na rok.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem na rok.
2008-12-30
Praca od zaraz z kontraktem na rok.
2008-11-11
Agencja Evolving-Recruitment jest prężnie rozwijającą się firmą świadczącą usługi w zakresie pośrednictwa pracy do Polski oraz UE. Dla naszego Klienta, właściciela restauracji serwującej dania hiszpańskie, aktualnie poszukujemy Kandydatów na stanowisko: Kucharz/kuchnia hiszpańska
2008-12-31
This vacancy is being advertised on behalf of Thai Staff Solutions (UK) limited vacancy who is operating as an employment agency. We require a Sous Chef with 3 Year experiences at NVQ level 3 to be a part of Thai Smiles Restaurant at Basingstoke. Dut. of Authentic Food, Home-made sauces & dips, desserts and cooking a variety of complex dishes; liaising with the Head Chef in creating & developing menu choices, also producing new food recipe; minimising Food Waste, responsible for knowledge of Hygiene Supervision, Health & Safety, Risk Assessment & finally undertaking the roles of the Head Chef in his absence.
2008-11-29
Tis is a Thai Staff Solutions (UK) LTD vacancy who is operating as employment agency. Shangrila is looking for a restaurant manager. The applicants must have 3 years experience at NVQ level 3. Main duties include coordinating activities among front a. that customers are satisfied with their dining experience, oversee the inventory and ordering of food, equipment, and supplies and arrange for the routine maintenance.
2008-12-27
This is a vacancy of Thai Staff Solutions who are operating as an employment agency. We are looking for a Head Chef to work for our client, Mai Thai in Cheddar. The applicants must have 3 years experience at NVQ level 3. The roles will involve managi. are prepared, cooked, decorated, and presented to a high standard. The applicant must be able to create, adapt and maintain new dishes, creating and developing menu choices. To be fully involved in recruitment, training and selection process of back of the house staff, ensuring a high standard of care and maintenance with kitchen auxiliary equipment is maintained.
2008-12-26
This is a Thai Staff Solutions (UK) LTD vacancy who is operating as employment agency. The applicant must have 3 year experiences at NVQ Level 3. Duties include managing a Thai Restaurant, undertaking the support roles to maintain and meet financial . maintaining stocks of food and beverages, placing orders with the retail trades; working closely with the Restaurant Director and Head chef, dealing with any customer requests or problems; preparing staff rotas, supervising and training Head Waiting Staff and Waiting Staff. Responsible for staff discipline, Health and Safety, Risk Assessment, Hygiene management and finally looking after customer welfare etc.
2009-01-01
Crazy Tykes is a 7,000 sq ft children's indoor play located on Thorp Arch Retail Park, 5 miles outside Wetherby, Nr. Leeds. Having opened in November 2006 Crazy Tykes has become the leading children's indoor play centre in the area. We have 3 separat. structure and a party meal. Our crazy café aims to provide a range of hot and cold food and drink supported by a modern fully equipped catering kitchen.
2008-12-28
Duties to include general customer service, cleaning of tables and other relevant duties that arise. Excellent customer relation skills essential, friendly personality also required. Previous experience would be an advantage but not essential.
2008-12-12
We require person to cover maternity leave. Duties to include preparation of food, serving to patients and upkeep of the food area. Experience is not essential.
2008-12-09
Chef required for the cooking and presentation of Tandoori cuisine. Applicants must have a minimum of 3-4 years experience.
2008-12-11
Responsible for the maintenance and set up of dining area, waiting on tables and other related duties. Some experience is required. Good command of English is also essential.
2008-11-14
Chef required for the cooking and presentation of Tandoori cuisine. Applicants must have a minimum of 3-4 years experience
2008-12-09
Required for preparation and cooking of Indian Cuisine. Must have knowledge of Indian cuisine methods. Minimum 2-3 years experience required.
2008-12-15
Responsible for the maintenance and set up of dining area, waiting on tables and other related duties. Some experience is required. Good command of English is also essential.
2008-12-11
Chef required for the cooking and presentation of Tandoori cuisine. Applicants must have a minimum of 3-4 years experience.
2008-12-11
Pizza Chef required for the cooking and presentation of pizzas. Applicants must have a minimum of 2 years experience.
2008-12-07
Required for preparation and cooking of Indian Cuisine. Must have knowledge of Indian cuisine methods. Minimum 2-3 years experience required.
2008-12-16
The Stratford Manor Hotel is looking for dynamic individuals to work in their 1 rosette restaurant. You must have great customer service skills and previous experience in a restaurant would be usefull. You will help to serve breakfast, lunch and di. duty, Free leisure membership, Childcare Voucher scheme, Employee incentive scheme and following a qualifying period; Contributory pension scheme, Discounted staff standby rates at any QHotel, Complimentary two night stay including dinner, bed & breakfast .
2008-11-01
URGENT: 5 STAR HOTEL FAMOUS FOR HIS GOLF COMPRTITION IN IRLANDE IS LOOK- ING FOR 2 COMMIS CHEFS AND 2 CHEFS DE PARTIES.4 STAR HOTEL,AMAZING FOOD IS LOOKING FOR 2 CHEFS DE PARTIES. CV IN ENGLISH
2008-10-01
POSTE ALTERNE CHEF ET SECOND, DANS PETIT RESTAURANT FRANCAIS. ORGANISE, ORDONNE, ENERGIQUE, CREATIF, PROPRE, MINUTIEUX. ASSURANT 2 A 3 SERVICES MIDI ET 5 SERVICES DU SOIR. CHANGE- MENT DE CARTE TOUS LES 2-3 MOIS. PERIODE D'ESSAI: 3 MOIS AVANT REVUE DE SALAIRE ET CONTRAT MINIMUM 1 AN.
2008-11-01
Applicants must have an knowledge of Thai cuisine, and be able to prepare good and cook authentic Thai cuisine. Duties are to prepare and cook all Thai dishes. Applicants should have at least three years experience. A knowledge of Thai language will be an advantage.
2008-11-28
Restaurant Munzur is looking for a Cook. You will prepare a la carte, tapas, wok salads and special desserts. You will work in a authentic Turkish kitchen.Prferable you have experience in the Turkish kitchen and knowledge of the Turkish and English language.
2008-10-06
Praca w angielskich, nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych, idealna oferta dla młodych osób które pierwszy raz planują wyjazd za granicę , możliwość wyjazdu z grupą znajomych.
2008-10-06
Praca w angielskich, nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych, idealna oferta dla młodych osób które pierwszy raz planują wyjazd za granicę , możliwość wyjazdu z grupą znajomych.
2008-10-06
Praca w angielskich, nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych, idealna oferta dla młodych osób które pierwszy raz planują wyjazd za granicę , możliwość wyjazdu z grupą znajomych.
2008-10-06
Praca na stanowisku kucharza / szefa kuchni (chef / head chef) w domach opieki dla osób starszych i niepełnosprawnych na terenie Wielkiej Brytanii (Kent, Camberley i inne); minimum 37.5 - 40 godzin pracy tygodniowo. Odpowiedzialność za zamówienie produktów i przygotowanie posiłków (bufetu).
2008-10-06
Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko: Chef the Partie z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego. Osoby, która jest zorientowana w swoim fachu, lubi gotować, a sztuka przyrządzania posiłków sprawia mu dużo przyjemności.Hotel w miejscowości Tetbury Wielka Brytania okolice Gloucester. Pracodawca oferuje wysokie wynagrodzenie od 14.000- 17.000 GBP, przytulne zakwaterowanie i wyżywienie. Dodatkowo 24 dni urlopu wypoczynkowego + 2 dni wolne w tygodniu.
2008-10-06
Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko: Chef the Partie z doświadczeniem i znajomością języka angielskiego. Osoby, która jest zorientowana w swoim fachu, lubi gotować, a sztuka przyrządzania posiłków sprawia mu dużo przyjemności.Hotel w miejscowości Tetbury Wielka Brytania okolice Gloucester. Pracodawca oferuje wysokie wynagrodzenie od 14.000- 17.000 GBP, przytulne zakwaterowanie i wyżywienie. Dodatkowo 24 dni urlopu wypoczynkowego + 2 dni wolne w tygodniu.
2008-10-06
2008-07-04
Praca w angielskich, nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych, idealna oferta dla młodych osób które pierwszy raz planują wyjazd za granicę , możliwość wyjazdu z grupą znajomych.
2008-07-04
Praca w angielskich, nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych, idealna oferta dla młodych osób które pierwszy raz planują wyjazd za granicę , możliwość wyjazdu z grupą znajomych.
2008-07-04
Praca w angielskich, nadmorskich ośrodkach wypoczynkowych, idealna oferta dla młodych osób które pierwszy raz planują wyjazd za granicę , możliwość wyjazdu z grupą znajomych.
2008-07-04
Kucharze, Szefowie kuchni w jednym z renomowanej sieci hoteli na Majorce oraz Wyspach Kanaryjskich.
2008-05-25
Program WORK UK jest rozwiązaniem dla tych osób, które chcą wakacje poświęcić na zdobywanie doświadczenia zawodowego w międzynarodowym środowisku, szlifowanie języka angielski ... no i oczywiście zarabianie pieniędzy!
2008-05-25
Program WORK UK jest rozwiązaniem dla tych osób, które chcą wakacje poświęcić na zdobywanie doświadczenia zawodowego w międzynarodowym środowisku, szlifowanie języka angielski ... no i oczywiście zarabianie pieniędzy!
2008-05-25
Program WORK UK jest rozwiązaniem dla tych osób, które chcą wakacje poświęcić na zdobywanie doświadczenia zawodowego w międzynarodowym środowisku, szlifowanie języka angielski ... no i oczywiście zarabianie pieniędzy!
2008-06-20
Program WORK UK jest rozwiązaniem dla tych osób, które chcą wakacje poświęcić na zdobywanie doświadczenia zawodowego w międzynarodowym środowisku, szlifowanie języka angielski ... no i oczywiście zarabianie pieniędzy!
2008-06-20
Program WORK UK jest rozwiązaniem dla tych osób, które chcą wakacje poświęcić na zdobywanie doświadczenia zawodowego w międzynarodowym środowisku, szlifowanie języka angielski ... no i oczywiście zarabianie pieniędzy!
2008-06-02
Mały ośrodek gospodarczy u wybrzeża Francji poszukuje kelnerkę.
2008-04-28
Cooking for busy staff canteen and supervising catering assistants. 18+ DUE TO YOUNG WORKERS DIRECTIVE POST CV TO QUADRANT CATERING LTD, 2 DRAKES MEADOW, SWINDON, SN3 3LL
2008-04-30
Ordering foodstuff, preparing and cooking to high standard part time working considered Employer application form can be collected from Newcastle JobCentre Return form to Reception Donard Hotel Main Street Newcastle BT33 0AD
2008-05-30
ASSISTING THE COOK IN THE PREPARATION OF MEALS, KEEP KITCHEN CLEAN AND TIDY AND OTHER KITCHEN DUTIES AS REQUIRED. APPLICANTS TO COMPLETE JOBCENTRE APPLICATION FORM, AVAILABLE FROM YOUR LOCAL JOBS & BENEFITS OFFICE OR ONLINE AT WWW.JOBCENTREONLINE.COM. RETURN TO:- FOYLE JOBS & BENEFITS OFFICE ASYLUM ROAD LONDONDERRY BT48 7EA
2008-06-30
Applicants must have experience in this role. Also essential is familiarity with Indian and Bangladeshi cuisine. Duties will include supervising the third chef and kitchen porter. The duties will include preparing, cooking and serving meals as requir. This vacancy is also being advertised via the Eures Website.
2008-06-01
Looking for a creative, team player to work alongside a well established kitchen team in a small country pub/restaurant. Duties will include but are not limited to, food preparation, cooking to order and progression to running a section within the ki. May require own transport due to location. .
2008-05-01
18+ as you will be serving alcohol. Taking orders for food & drink, service delivery, NVQ training available, cash handling, general bar duties. Experience of bar service in a cafe bar/pub/golf club is preferred but not essential.
2008-05-15
Must have 3 years experience. Applicants must have previous experience. Must be able to work on own initiative, teach staff and create new dishes. Duties include teaching staff, creating new dishes, cooking curries, supervising staff and all other as.
2008-05-08
SERVING FOOD AND BEVERAGES ACCORDING TO CUSTOMER REQUIREMENTS. TO MAINTAIN THE CLEANLINESS AND PRESENTATION OF THE SERVICE ACCORDING TO COMPANY PROCEDURES.
2008-04-11
TO BE CORDIAL AND EFFICIENT TO CUSTOMERS AT ALL TIMES. INFORM A CUSTOMER IT IS AGAINST HOTEL POLICY IF HE/SHE OFFERS TO BUY YOU A DRINK. TO ENSURE THERE IS ADEQUATE MISENPLACE. TO CLEAN TABLES AND ASHTRAYS IN DESIGNATED AREAS, FOLLOWING CORRECT PROCEDURE. ALWAYS APPROACH CUSTOMERS ASKING THEM IF THEY WOULD LIKE A DRINK. WHEN TAKING ORDERS ENSURE THEY ARE TAKEN PROPERLY.
2008-04-21
GENERAL BAR DUTIES INVOLVING FOOD SERVICE. LOWER AGE LIMIT IS 18 YEARS DUE TO SALE OF ALCOHOL. THE POSITIONS ARE ZERO HOUR CONTRACTS. HOLIDAY PAY IS ACCRUED EVERY 13 WEEKS. EMPLOYER APPLICATION FORMS ARE AVAILABLE FROM FOYLE JOBS AND BENEFITS, ASYLUM RD, LONDONDERRY. COMPLETED FORMS SHOULD BE RETURNED TO: PATRICIA MCCLOSKEY, EVERGLADES HOTEL, PREHEN ROAD, LONDONDERRY, BT47 2PA BY CLOSING DATE.
2008-04-28
FOOD PREPARATION, CUSTOMER SERVICE, FOOD SERVICE, TILL DUTIES & CLEANING DUTIES HOLIDAY PAY MUST BE FULLY FLEXIBLE - HOURS ARE AS REQUIRED - 5 OUT OF 7 DAYS - AM/PM SHIFTS POSITIONS WILL BE 10 HOURS OR MORE A WEEK SEND CV TO DAMIAN@SUBWAYIRELAND.CO.UK OR COLLECT AN APPLICATION FORM FROM SUBWAY, EUROSPAR, 121 COLERAINE ROAD, PORTRUSH.
2008-04-28
COOKING WITH SOME GENERAL KITCHEN DUTIES MAY INCLUDE SOME COUNTER DUTIES MINIMUM WAGE WHICH IS UNDER REVIEW THIS POSITION WILL SUIT ANYONE WHO HAS EXPERIENCE IN COOKING PASTRIES/DESSERTS IDEALLY THIS POSITION WILL BE FOR BETWEEN 22 AND 25 HOURS PER WEEK BUT APPLICANTS MUST BE FLEXIBLE TO COVER FOR HOLIDAY/BUSY PERIODS APPLICANTS SHOULD CONTACT ANDY GOLDIE ON 91475030 TO ARRANGE AN INTERVIEW
2008-03-31
COOKING WITH SOME GENERAL KITCHEN DUTIES MAY INCLUDE SOME COUNTER DUTIES MINIMUM WAGE WHICH IS UNDER REVIEW THIS POSITION WILL SUIT ANYONE WHO HAS EXPERIENCE IN COOKING PASTRIES/DESSERTS IDEALLY THIS POSITION WILL BE FOR BETWEEN 22 AND 25 HOURS PER WEEK BUT APPLICANTS MUST BE FLEXIBLE TO COVER FOR HOLIDAY/BUSY PERIODS APPLICANTS SHOULD CONTACT ANDY GOLDIE ON 91475030 TO ARRANGE AN INTERVIEW
2008-04-16
Previous experience is preferred but can be trained on the job. Must have good communication skills. Duties to wait on tables, serving customers, cleaning tables and any other related tasks. There maybe a possibility of part time hours as well please. Due to shift patterns own transport is recommended also living locally to the hotel due to travel.
2008-04-30
We are looking for an applicant with experience at NVQ Level 3 or equivalent. Duties include day to day running & managing the operation of a Thai Kitchen & the preparation & production of Authentic Food; Preparing Thai home-made sauces, dips etc, so. presented to a high standard; Creating & developing menu choices, creating & producing new food recipes, monitoring & minimizing Food Waste, responsible for rotating stock & coordinating replacement of stock orders, motivating training, ensuring a high standard of care & maintenance with kitchen auxiliary equipment is maintained. Hygiene, Supervision, Health & Safety, Risk Assessment & for the smooth running of the kitchen. Excepted Vacancy; Employment Equality act (Age) Regulations 2006.
2008-04-30
We are looking for an applicant with experience at NVQ Level 3 or equivalent. Duties include day to day running & managing the operation of a Thai Kitchen & the preparation & production of Authentic Food; Preparing Thai home-made sauces, dips etc, so. presented to a high standard; Creating & developing menu choices, creating & producing new food recipes, monitoring & minimizing Food Waste, responsible for rotating stock & coordinating replacement of stock orders, motivating training, ensuring a high standard of care & maintenance with kitchen auxiliary equipment is maintained. Hygiene, Supervision, Health & Safety, Risk Assessment & for the smooth running of the kitchen. Excepted Vacancy; Employment Equality act (Age) Regulations 2006.
-0001-11-30 00:00
Must have extensive previous experience of cooking with specialisation in Indian, Moghlai and Continental food items at NVQ level 3 or above. Health and Safety training will be given. Free food and accommodation will be provided. Duties include prepa. dishes and Tandoori varieties such as chicken rogan gosh, supervising the tandoori section of the kitchen, assisting and supervising the kitchen staff working in the tandoori section, preparing the ingredients required, chicken and meat to be marinated using various items mixed together, time to time inspection required to make this mixture. All tandoori dishes are thoroughly marinated in spiced yogurt to tenderise the meat and give it a seductive flavour and tantalising aroma.
2008-04-20
Must have relevant experience at NVQ Level 3. You should have hands on experience in Kosher style cuisine level preparation and cooking, preferably from an authentic Kosher cuisine restaurant background and the ability to consistently produce and ma. skills would be advantageous with good employment track record and menu development skills are required. Duties include control, supervision and organisation of a large kitchen in daily operations working to a strict timetable and budget. You will also be involved in the ongoing training of junior chefs in core cooking skills, implement good maintenance of food hygiene and health and safety requirements in the kitchen. Please call 077 666 88883 or to apply. Applicants can also email their CV to damansara@btinternet.com.
2008-04-25
A very exciting and challenging position in a restaurant situated in a 5 star hotel working alongside a celebrity chef. A brigade of 27 chefs who are passionate and work to an extremely high standards. This 90 cover newly refurbished restaurant serve. candidate must have gained experience working on all sections of the kitchen, have a very hands on approach, be adaptable and keen to progress. This restaurant has received much reviews from here in London and worldwide. This passionate chef will have an opportunity ro work with one of the most successful chefs in the UK.
2008-05-05
Applicants must be multi-skilled in bar and waiting duties, to work in busy Loch Lomond Hotel. Duties will include food service, bar and housekeeping. Applicants must be 18+. Exempted Vacancy - Employment Equality Act (Age) Regulations 2006. . This vacancy is covered by the Working Time Regulations. For advice on this regulation call ACAS or download 'Your Guide to the Working Time Regulations' from the DTI website http://www.dti.gov.uk/publications. Applicants to complete JCP application form or E mail CV to manager.rowardennan@mckeverhotels.co.uk. Pension: No details held.
-0001-11-30 00:00
JOB POSITION: RESTAURATNT AND CATHERING
SALARY: BEGGINS 5,15$ AND MORE(DEPENDS ON WORK ATTITUDE)
HRS / WEEK: 40+
OVERTIMES: yes in the middle of the season
HOUSING: no
MEALS: no
JOB DATES: may
-0001-11-30 00:00
Lokalizacja: południe Anglii
Rozpoczęcie praktyki: kwiecień/maj 2008
Czas trwania: ok. 4 miesięcy
Zakwaterowanie: zapewnione
Inne: dobra znajomość języka angielskiego. Również dla par.
2008-04-10
Candidates must have experience at NVQ Level 3 or above. Duties include take charge of the day to day operation within the curry section. Prepare and cook authentic Indian curry dishes, prepare special curry dishes on guests request. Plan new menus and recipes, supervise kitchen staff, provide training for new comers, order supplies, manage stock and . supervise hygiene maintenance in their section. Location of work is Bovey Tracey.
2008-05-24
An exciting opportunity to work within an established team of chefs at a thriving country pub/restaurant. Reporting to the head chef your duty will be to support the team in preparation and service of an extensive and varied menu. Experience in a sim.
2008-03-31
Ideal candidate will have at least three years catering experience or an NVQ Level 3 or above. Duties include supervising team and serving customer with meals. Benefits of working for the company are: uniform provided, free car parking, use of leisur.
2008-10-01
Must understand and have knowledge of oriental cuisine with good presentation skills. Duties: receiving deliveries, clean as you go, maintaining the kitchen to a high standard, learning safety regulations/training, assisting and working alongside sen.
2008-02-24
This is a live-in position with accommodation provided. 'Moorlands',Haytor, is one of 17 Country House hotels owned by HF Holidays,each of which are exclusive to guests of this walking & special interest holiday company. The role is to assist the Che. cover in the other kitchen assistants absence. None of the late nights usually associated with the hospitality industry, with only one sitting for dinner at 7.30pm staff are usually off duty by 9pm. Suitable candidate may return for subsequent seasons.
2008-03-25
Must have Second Chef experience. NVQ level 3 or equivalent, be able to prepare and cook a variety of complex Thai dishes. Duties include assisting Head Chef in Managing the operation of a Thai Kitchen and the preparation and production of Authentic . menu choices, monitoring & minimising Food Waste, responsible for rotating stock movement and co-ordinating replacement of stock orders, assisting managing and motivating kitchen staffs performance, creating and producing new food recipes, responsible for Hygiene Supervision, Health & Safety, Risk Assessment, jointly assisting Head Chef in recruiting and training kitchen staff, preparing staff rotas, undertaking the roles of Head Chef in his absence. Accommodation and meals on duty are provided..
2008-03-17
A Kitchen Assistant required to work with an event caterer with 5 prestige units in the West End of London. The ideal applicant must have had previous experience working in a similar environment, 4 and 5 star hotel, or a restaurant establishment. Du. rotation and assisting the Head Chef and team with preparation of mis-en-plus items etc. This successful candidate will be required to work in different units in London according to conferences and functions. This is an ideal opportunity for progression in a company who is developing 3 further sites this year
Następne
Kanał RSS dla tej listy
 
Polityka Prywatności