Numer oferty: : 6604218
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie wszystkich posiłków z menu zgodnie z poleceniami chefa i sous-chefa. Wykonywanie codziennej kontroli świeżości i jakości produktów. Praca na wszystkich stanowiskach kuchni w trakcie śniadań, obiadów i kolacji w zależności od zmiany. Zapewnienie czystości i porządku w kuchni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2023
Wynagrodzenie brutto: od 1 800 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Uprawnienia:
Szczegóły dotyczące uprawnień::
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile wdziane doświadczenie w pracy w restauracji hotelowej lub luksusowej restauracji. Entuzjazm, miłe usposobienie, umiejętność pracy w zespole, zorientowanie na jakość, zorientowanie na szczegóły.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez OHP
Krótki opis działalności gospodarczej: Luksusowa sieć hoteli na wybrzeżach Morza Śródziemnego
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Al. J.Słowackiego 44, 30-018 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Krzysztof Borek
Nr telefonu: +18 441-35-87 wew.38
E-mail: k.borek@ohp.pl
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV w języku angielskim
Sposób przekazania dokumentów: Email do doradcy EURES w tytule proszę wpisać "Kucharz (Chef de partie, cuisinier)"