Numer oferty: : 10000-1185852211-S
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: zadania dla. odpowiednio: szefa kuchni/zespołu (chef de partie); demi chef (kucharza odpowiedzialnego za jedną potrawę); cukiernika (patissier) odpowiedzialnego za desery oraz wszelkie inne słodycze, praca w restauracji pięciogwiazdkowego hotelu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2022
Wynagrodzenie brutto: od 10,45 EUR
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Pozostałe wymagania
Uprawnienia:
Inne wymagania: ◾ wiedza i doświadczenie zawodowe
◾ wysoki poziom kreatywności i zamiłowanie do gotowania
◾ niezależny i ustrukturyzowany sposób pracy
◾ entuzjazm i umiejętności społeczne
◾zadbany wygląd zewnętrzny
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez OHP
Krótki opis działalności gospodarczej: Pięciogwiazdkowy hotel
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Wójcik
Nr telefonu: +48918127981 w. 126
E-mail: joanna.wojcik@ohp.pl
Język aplikacji: niemiecki
Wymagane dokumenty: CV, Registrierungsbogen ZAV
Sposób przekazania dokumentów: email: joanna.wojcik@ohp.pl, ZAV.hoga@arbeitsagentur.de