Numer oferty: : 2005776
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Serwowanie posiłków i obsługa gości w restauracji hotelowej. Doradztwo w zakresie dań i napojów. Sporządzanie raportów. Planowanie i obsługa wydarzeń. Przeprowadzanie inwentaryzacji kosztów sprzedaży wina, piwa oraz dań.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2022
Wynagrodzenie brutto: od 190 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kelner*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kelner
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane co najmniej 2-letnie doświadczenie w pracy jako kelner w restauracji hotelowej lub innych obiektach gastronomicznych, w obsłudze klienta. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie. Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej. Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pojmowania decyzji.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Ryfylke Fjordhotel & BaseCamp
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel 3-gwiazdkowy - posiada 64 pokoje, bar, restaurację, restaurację na świeżym powietrzu, centrum konferencyjne i centrum rekreacyjne, w którym goście mogą wypożyczyć kajak, rowery elektryczne, łódki, sprzęt wędkarski i turystyczny.
Adres www: https://ryfylkebasecamp.no/
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Per Kristian Djuvsland, tel. 0047 93046173, Email: pk@ryfylkefjordhotel.no Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV z opisem wymaganego doświadczenia
Sposób przekazania dokumentów: na adres e-mail: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl - w tytule e-maila proszę wpisać – Kelner/kierownik restauracji