Numer oferty: : 25906045
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw we włoskiej restauracji a la carte.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2022
Data zakończenia: 01.11.2022
Wynagrodzenie brutto: od 207,59 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Gastronomiczne
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Co najmniej 4 lata doświadczenia w restauracji A la Carte lub wykształcenie jako kucharz. Znajomość języka norweskiego lub angielskiego.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: LA PERGOLA TØNSBERG
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracja serwująca włoskie dania położona wzdłuż malowniczego południowo-wschodniego wybrzeża Norwegii.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: LA PERGOLA TØNSBERG
Anne Lindstrøm
Nedre Langgate 18, 3126 Tønsberg
tel. +4790628072
email: anne@lapergola.no
Zobacz na mapie
Język aplikacji: norweski, angielski
Wymagane dokumenty: CV, certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów: Email