Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-05-08

Kelner - Valsøyfjord, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 25.03.2022
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Valsøya Fjordcamping AS
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kelner
Znajomość języków: angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, norweski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: : 1926039

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Valsøyvegen 1, 6687 Valsøyfjord, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Serwowanie dań a’la carte, utrzymywanie restauracji w czystości, rekomendowanie odpowiednich napojów do serwowanych dań oraz obsługa małych przyjęć i grup zorganizowanych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.05.2022
Data zakończenia: 15.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 196 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kelner*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kelner
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
  • norweski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • bardzo wysoka kultura osobista

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Znajomość menu w restauracji, schludność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP. Doświadczenie zawodowe: wymagane, preferowane w restauracjach nordyckich.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Valsøya Fjordcamping AS
Krótki opis działalności gospodarczej: Obiekt hotelarsko-gastronomiczny
Adres www: www.valsoya.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Menadżer restauracji - Liv Bjerknes, tel. +47 41265545
e-mail: liv@valsoya.no
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV z opisem doświadczenia
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kelner

data ostatniej modyfikacji: 2022-05-09 19:30:05
Komentarze
 
Polityka Prywatności