Data dodania: 24.03.2022
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Valsøya Fjordcamping AS
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków: angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: : 1926039_1
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie kuchni i urządzeń/przyborów kuchennych w czystości, zgodnie z zaleceniami wewnętrznych kontroli i przepisów HACCP, planowanie menu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.05.2022
Data zakończenia: 15.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 196 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doswiadczenie zawodowe, preferowane w restauracjach nordyckich. Znajomość menu w restauracji, schludność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Przestrzeganie norm systemu HACCP, kreatywność, zwracanie uwagi na szczegóły.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Valsøya Fjordcamping AS
Krótki opis działalności gospodarczej: Obiekt hotelarsko-gastronomiczny
Adres www: www.valsoya.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV z opisem doświadczenia
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz