Numer oferty: : 1949523
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Fjærlandsfjorden 258, 6848 Fjærland, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kucharz w restauracji hotelowej
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.04.2022
Data zakończenia: 30.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 180 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- bardzo wysoka kultura osobista
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie w pracy jako kucharz w restauracji hotelowej lub innych obiektach gastronomicznych, w obsłudze klienta. Znajomość jednego z języków skandynawskich – w stopniu, umożliwiającym komunikację z gośćmi - mile widziana. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie. Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej. Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pojmowania decyzji.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Fjærland Fjordstue Hotell
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel i restauracja
Adres www: https://fjaerlandhotel.com/
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV z opisem wymaganego doświadczenia
Sposób przekazania dokumentów: na adres e-mail: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl -
w tytule e-maila proszę wpisać - Kucharz w hotelu