Numer oferty: : 1884119
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Obsługa obiektu gastronomicznego – sprzedaż produktów, przygotowywanie dań typu fast food, dań kuchni azjatyckiej (makaron, sajgonki), serwowanie, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie obiektu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 01.06.2022
Data zakończenia: 31.08.2022
Wynagrodzenie brutto: od 175,4 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: uliczny sprzedawca żywności o krótkim terminie przydatności do spożycia
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane w wykonywaniu podobnej pracy. Zorientowanie na klienta, doskonałe zdolności komunikacyjne, pozytywne nastawienie do współpracowników i klientów. Zdolności i umiejętności kulinarne, zainteresowanie gotowaniem.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SUNDE KIOSKEN
Krótki opis działalności gospodarczej: Obiekt gastronomiczny – kafeteria, działający od 2016 r. Prowadzi działalność głównie w sezonie letnim, w niewielkim zakresie – w sezonie zimowym.
Adres www: https://restaurantguru.com/Sunde-Kiosken-Olden
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Mr. Dag Arne Birkelid Sunde, tel. + 47 46810688, email: sundekiosken@gmail.com Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV, referencje
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Asystent obsługi obiektu gastronomicznego