Numer oferty: StPr/25/1772
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Żółkiewskiego 34, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - tworzenie innowacyjnych produktów cukierniczych
- testowanie surowców i technologii produkcji
- opracowywanie dokumentacji projektowej
- przeprowadzanie prób technologicznych
- ustalanie parametrów technologicznych
- współpraca z pozostałymi działami firmy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2025
Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie: od 4 666,00 zł brutto do ustalenia indywidualnego z pracodawcą (uzależnione od posiadanych umiejętności i kwalifikacji)
Po okresie próbnym na 3 miesiące, możliwość zatrudnienia na czas określony, docelowo na czas nieokreślony
praca w godzinach: 7:00-15:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia lub pokrewne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane wykształcenie wyższe: technologia lub pokrewne, znajomość HACCP, IFS, znajomość MS Office, dokładność, sumienność, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, znajomość języka angielskiego, mile widziane aktualne badania sanitarne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Fabryka Cukiernicza KOPERNIK S.A.
NIP: 8790168458
REGON: 870514975
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Żółkiewskiego 34, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
E-mail: rekrutacja@kopernik.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV należy przesłać na adres: rekrutacja@kopernik.com.pl z dopiskiem "Młodszy specjalista ds. Badań i Rozwoju"
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail