Numer oferty: StPr/25/0852
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Mostowa 35, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Organizacja, przebieg i kontrola procesów produkcyjnych, tworzenie nowych receptur, opakowań, dbanie o bezpieczeństwo i jakość produktów spożywczych na różnych etapach produkcji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 900 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: mile widziane dośw. zawodowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Cukiernicza Spółdzielnia "Roksana"
NIP: 8190002117
REGON: 000455195
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Mostowa 35, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marzena Gawron
Nr telefonu: 17 2765517
E-mail: roksana@roksana.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail