Numer oferty: StPr/24/2556
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów IFS oraz BRC.
Zespołowe prowadzenie identyfikacji zagrożeń, analiz, ocena ryzyk.
Reprezentowanie Działu Zarządzania Jakością podczas audytów.
Szkolenia pracowników z wymagań postępowania opisanych procedurami wewnętrznymi.
Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów IFS Food oraz BRC Food.
Praca w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności.
Realizacja zadań ciągłego doskonalenia w ramach Działu Zarządzania Jakością.
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.11.2024
Data zakończenia: 03.02.2025
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 do 8 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: Zarządzanie Jakością, Technologia Żywności, Towaroznawstwo
Uprawnienia:
- obsługa komputera (znajomość programu MS-Office)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym,
- Znajomość prawa żywnościowego,
- Znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food,
- Wiedza z zakresu prowadzenia audytów,
- Obsługa komputera oraz znajomość pakietu MS Office (środowisko Windows),
- Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem,
- Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu,
- Umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres.
- Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD DROBIARSKI W STASINIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8212390168
REGON: 140107028
Krótki opis działalności gospodarczej: PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
Adres www: www.stasin.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: kadry@stasin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres kadry@stasin.pl z dopiskiem Specjalista ds. Zarządzania Jakością lub osobiście dostarczyć do siedziby firmy.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Zakład Drobiarski w Stasinie Spółka z o.o.. z siedzibą Stasin 13, 08-107 Paprotnia moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. zarządzania jakością. Wyrażam nadto zgodę na przetwarzanie ww. danych osobowych w przyszłych rekrutacjach na powyższe stanowisko lub inne stanowiska. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail