Numer oferty: StPr/22/0576
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Marii Curie-Skłodowskiej 83, 41-949 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: OBSŁUGA KLIENTA W SKLEPIE MIĘSNYM FIRMOWYM, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ, DBAŁOŚĆ O ASORTYMENT
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 100 PLN
Opis wynagrodzenia: godziny pracy 7-15
po okresie próbnym umowa na czas nieokreślny
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: sprzedawca w branży mięsnej
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- kasa fiskalna - obsługa
- mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy samodzielnej i w zespole, sumienność, dokładność i systematyczność w pracy, komunikatywność i wysoka kultura osobista, dobra organizacja pracy własnej
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze branżowe, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemicznych bądz gotowość jej wyrobienia, obsługa kasy fiskalnej, mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy samodzielnej i w zespole, sumienność i systematyczność i wysoka kultura osobista, dobra organizacja pracy własnej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Ryszard Paruzel Zakłady Mięsne "Paruzel"
NIP: 6340062807
REGON: 003451559
Krótki opis działalności gospodarczej: Przetwórstwo przemysłowe.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Marii Curie-Skłodowskiej 83, 41-949 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 501 36 28 37
E-mail: k.agata@paruzelzm.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt telefoniczny lub mailowy z CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail